Lunch bestellen in Waalwijk: de leuke lunchplekken!

Lunch bestellen in Waalwijk

 

Ga je graag uit eten? Of liever een heerlijke lunch bestellen? Houdt u ook van boodschappen doen en koken? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een paar heerlijke eetgelegenheden in de buurt? Wat je redenen ook zijn, Waalwijk heeft genoeg leuke opties voor een middaghapje! We hebben vijf geweldige plekken in Waalwijk die perfect zijn om een hapje te eten zonder te hoeven koken. Natuurlijk kun je altijd bestellen of uit eten gaan, maar waarom probeer je niet een van deze lokale lunchgelegenheden? Of je nu de voorkeur geeft aan lichte broodjes, stevige soepen, of zelfs een toetje van de zoetekauw, wij hebben wat je nodig hebt. Laten we eens kijken naar een aantal van onze favoriete Waalwijkse restaurants en cafés.

Café Klimaat

Café Klimaat is een geweldige plek voor een snelle hap. Ze zijn niet alleen open voor de lunch, maar ze bieden ook een grote selectie biologische, lokaal geproduceerde producten te koop aan. Ze serveren ook tal van heerlijke Belgische drankjes en desserts! Bovendien is hun zelfgebakken brood gewoonweg uitstekend. Tot slot zijn hun prijzen zeer redelijk. Het is een geweldige plek om naartoe te gaan als je een snelle snack of een snelle maaltijd nodig hebt.

Ze zitten vlak naast het station in Waalwijk, wat handig is. Je kunt er ook bestellen en je lunch meenemen. Anders hebben ze ook een paar tafels binnen waar je van je maaltijd kunt genieten. Wat leuk is aan deze plek is dat ze ook veel verschillende evenementen organiseren, waaronder workshops Belgisch bier en brood bakken!

Diner D'Het Anker

Diner D'Het Anker is een geweldige plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met geweldige service. U kunt gaan voor een vaste maaltijd of kiezen uit hun à la carte menu, dat een grote verscheidenheid aan gerechten biedt. Wat geweldig is aan dit restaurant is dat het zeer redelijk geprijsd is. Bovendien bieden ze ook een grote verscheidenheid aan drankjes, waaronder Belgische bieren en wijn! Als je op zoek bent naar een leuke plek voor een afspraakje, dan is dit misschien wel de perfecte plek voor jou. Ze bieden ook een privéruimte voor feesten en evenementen, dus het zou ook een geweldige plek kunnen zijn om een feest te organiseren!

Hun locatie is ook erg handig, want het ligt direct naast het treinstation. Als je op zoek bent naar een snelle hap om te eten, of je bent op weg van of naar het station, zijn ze een leuke, goedkope optie.

Deli Jansen Deli-Restaurant

Bij Deli Jansen kunt u terecht voor een snelle, lichte lunch. U kunt er niet alleen bestellen of een snelle maaltijd krijgen, maar ze bieden ook een verscheidenheid aan soepen, salades en sandwiches en dagschotels. Hun broodjes zijn zeer redelijk geprijsd en heerlijk, met een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, waaronder vegetarische opties. Plus, ze hebben ook glutenvrij brood, als je op zoek bent naar een meer glutenvrije optie. Ze zijn gevestigd naast het station in Waalwijk, waardoor ze een geweldige optie zijn als je op zoek bent naar een snelle hap.

Het leuke aan dit restaurant is dat ze ook verschillende cateringopties aanbieden, waaronder zakenlunches en evenementen, maar ook schoollunches voor kinderen. Dat maakt hen een geweldige optie voor naschoolse snacks ook.

Waar eet je een hamburger in Waalwijk?

Als je op zoek bent naar een geweldige plek om een hamburger te halen, moet je overwegen om naar Bistro Burger te gaan. Dit restaurant heeft een breed scala aan hamburgers, pastagerechten en broodjes, evenals verschillende bijgerechten, waaronder friet. Ze bieden ook verschillende glutenvrije opties, waardoor ze een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een glutenvrije optie. Wat geweldig is aan deze plek is dat ze ook een scala aan desserts hebben, waaronder shakes, sundaes en wafels!

Het beste deel? Ze hebben heel veel locaties. Ze hebben niet alleen locaties in Waalwijk, maar ook in Rotterdam en een paar restaurants in Amsterdam. Je kunt hun volledige lijst met locaties hier vinden.