Een klein stukje België in Amsterdam

Bistro Bram

 

Bistro Bram is een gezellig restaurantje in het hart van Amsterdam. Bistro Bram is gespecialiseerd in de Belgische keuken en biedt een ruime keuze aan vlees en seizoensgroenten. Ze hebben ook hun eigen bier van de tap, zodat u kunt genieten van uw maaltijd met de perfecte pint. Bij Bistro Bram draait het niet alleen om het eten en drinken, maar ook om het gezelschap dat aan uw tafel zit. De sfeer is geweldig en je wordt begroet door vriendelijk personeel dat je graag helpt kiezen uit een van de vele heerlijke opties op de kaart. Matige service of niet, we raden je aan om langs te komen voor een drankje en een hapje! Bistro Bram heeft verschillende vestigingen in de stad, maar dit artikel richt zich op de oorspronkelijke locatie in Centrum Amsterdam. Als je onze andere artikelen over de verschillende vestigingen van Bistro Bram doorleest, zul je zien dat deze vestigingen allemaal erg op elkaar lijken qua inrichting, sfeer en prijsstructuur. Bistro Bram is een echte aanrader voor een avondje uit. Lees verder voor meer informatie over Bistro Bram.

Bistro Bram Overzicht: Menu, beoordelingen en meer

Bij Bistro Bram draait alles om de Belgische keuken, en ze hebben een ruime keuze aan vlees, vis, groenten en geselecteerde bieren. Hun specialiteit zijn Vlaamse specialiteiten, die typisch zijn voor Vlaanderen. Hun menu heeft een paar vegetarische opties, en ze hebben ook vleesvrije dagen waar u kunt genieten van een veganistische selectie. Bistro Bram heeft ook enkele glutenvrije opties.

Het eten bij Bistro Bram is geweldig, en elk gerecht wordt goed gecombineerd met hun eigen Belgische bieren. Er staan ook verschillende Europese wijnen op het menu. Het personeel is vriendelijk, en ze beantwoorden graag al uw vragen over het menu of over de Belgische cultuur in het algemeen. Het interieur van het restaurant is ingericht met een Belgisch thema, en het voelt aan als een gezellige huiskamer. U kunt ook buiten eten, als het mooi weer is.

Waar is Bistro Bram?

Bistro Bram is gevestigd in Centrum Amsterdam. Het adres is IJmuidenstraat 14, en het dichtstbijzijnde station is het Centraal Station. U kunt ook tram 6, 7 of 9 nemen om bij het restaurant te komen.

Bistro Bram is een klein restaurant met een eenvoudig interieur. De inrichting is voornamelijk rood, en er hangen verschillende Belgische vlaggen aan de muur. De tafels staan op een ruim plein, wat een goede sfeer creëert. Het restaurant is elke dag geopend van 12.00 tot middernacht.

Bistro Bram Beoordelingen

Bistro Bram kreeg een zeer goede beoordeling van klanten. De meeste bezoekers waren zeer tevreden over het eten, en de meeste bezoekers waren ook onder de indruk van het prijspunt. Eén bezoeker zei zelfs dat de prijs van de maaltijd minder was dan een hamburger bij McDonald's! De service was ook over het algemeen positief, maar sommige bezoekers zeiden dat deze een beetje traag was.

De website van Bistro Bram biedt enkele artikelen en recensies van eerdere klanten. U vindt ook enkele recensies op TripAdvisor. De meeste beoordelingen op de website waren positief, maar sommige waren een beetje gemengd.

Over het algemeen was Bistro Bram een populair restaurant onder de bezoekers. Veel mensen waren blij met hun bezoek en zeiden dat het eten en de sfeer geweldig waren. Sommige bezoekers hadden echter gemengde ervaringen en zeiden dat de bediening soms wat traag was.

Slotwoord – Moet je bij Bistro Bram eten?

Bistro Bram is een geweldige plek om te genieten van Belgisch eten met een biertje in Amsterdam. De prijs is redelijk en het eten is heerlijk. Bistro Bram heeft ook een leuk interieur en een Belgisch thema. Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van een Belgisch biertje in Amsterdam, dan is Bistro Bram een goede optie. We raden je aan om het uit te proberen!

Als je Bistro Bram al eens hebt bezocht, horen we graag jouw ervaring. Als je nog niet bij Bistro Bram bent geweest, horen we ook graag over die ervaring. Laat het ons weten in de reacties hieronder!