De beste churros wanneer je niet in Spanje bent

Papa Churros

 

 

Churros zijn die mooie kleine gefrituurde donuts die je zowat overal ter wereld kunt vinden. Papa Churros is een bedrijf dat churros verkoopt. Op veel plaatsen zijn ze een hoofdsnack. Churros zijn ook een traditioneel Spaans ontbijt dat meestal op zon- en feestdagen wordt gegeten. Churros met dikke zoute boter en warme chocolademelk… mmm! Dus, als je toevallig in Madrid bent, hier is waar je heen moet voor je churros fix: Papa Churros. Ze hebben een paar locaties in de stad, maar wij probeerden die in Sol. Deze plek bestaat al meer dan 80 jaar. Het is vooral bekend als de plek waar de lokale bevolking haar churros haalt, maar het heeft ook tal van andere heerlijke traktaties. Als je nog niet bekend bent met churros, zijn het kleine gefrituurde stukjes deeg die worden belegd met suiker en kaneel of soms andere smaken zoals chocolade of pistache. Zoek wat lokale aanbevelingen op TripAdvisor en Yelp . Als je eenmaal een goede plek hebt gevonden, bekijk dan eerst het menu zodat je weet wat ze beschikbaar hebben en tegen welke prijzen.

De scène bij Papa Churros

Buiten Papa Churros zitten veel oudere mensen aan de koffie en praten met elkaar. Het is een leuke plek om gewoon te zitten en te genieten van het gezelschap van anderen. Binnen ziet het restaurant er zeer authentiek uit, met houten tafels en stoelen, bloemen in vazen en een mooie oranje en gele kleurstelling. Er zitten veel oudere mensen buiten Papa Churros te drinken en te praten. Het is een leuke plek om gewoon te zitten en te genieten van het gezelschap van anderen. Binnen ziet het restaurant er zeer authentiek uit, met houten tafels en stoelen, bloemen in vazen en een mooie oranje en gele kleurstelling.

Het menu is typisch Spaans met een groot aanbod aan traditionele en typisch Spaanse gerechten. Er zijn ook wat modernere keuzes, met verschillende vis- en vegetarische opties. Alle gerechten komen met ofwel rijst of aardappelen, en sommige bevatten ook bonen. De prijzen zijn goed en de porties zijn groot, zodat u gemakkelijk restjes mee naar huis kunt nemen voor een andere dag.

Wat te eten bij Papa Churros

Als ontbijt zijn de churros met chocolade het perfecte begin van de dag. Probeer voor de lunch de sopa de pesca of de gambas al ajillo of gambas al puré te nemen. U kunt ook kiezen voor een bord met garbanzos, morcilla (zwarte worst), chorizo of champignons. Al hun visgerechten zijn vers van de markt, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste visgerechten in Madrid krijgt.

Voor het diner, kunt u proberen hun tapas, waarvan er vele om uit te kiezen. U kunt zo traditioneel of zo modern als u wilt. Ze bieden een breed scala van wijnen en bieren ook, dus je kunt gemakkelijk een lekker drankje te gaan samen met uw tapas. Ze hebben ook enkele dessertopties als je je bijzonder zoet voelt.

Slotwoorden

Als u in Madrid en op zoek naar de beste plek om heerlijke churros te proberen, kijk dan niet verder dan Papa Churros. Deze Madrid churros winkel is een geweldige keuze voor zowel de lokale bevolking en toeristen. Geniet van de heerlijke churros met warme chocolademelk, of een van hun andere klassieke Spaanse gerechten.

Papa Churros is al meer dan 80 jaar en is een van de beroemdste restaurants in Madrid. Het staat vooral bekend om het serveren van de lekkerste churros in de hele stad. De churros hier zijn zeer zacht en deegachtig en toch ongelooflijk knapperig. Je kunt niet verkeerd gaan met een gloeiend hete kop churros gedoopt in een kopje warme chocolade.

Papa Churros is een geweldige plek om te gaan voor ontbijt, lunch of diner. Dit is een geweldige plek om met vrienden of familie een hapje te gaan eten. U kunt ook uw hond meenemen als u een hapje wilt delen. Voor toeristen is dit een geweldige plek om te bezoeken terwijl ze in Madrid, omdat ze zijn zeer bekend en geliefd bij de lokale bevolking.