Hoe u uw lunch gezond kunt houden?

 

Bij het kiezen van waar u uw lunch wilt geven, is het goed om te denken aan zowel de uren dat de lunch op u wacht als of u het in de buurt van handwerk kunt eten. Ik at ongeveer acht tot tien uur per dag lunch op het werk en ik keek uit naar een goede eetpauze. Thuis heb ik theatechismus gehad van preisoep, eieren, uien, witte wijn, boter en allerlei andere lekkernijen. Maar geen van hen vergeleken met een goede kom congee of zelfs een pork pie. Een van de belangrijkste dingen van de lunch zijn de keuzes. Je hoeft je niet altijd aan dezelfde oude favorieten te houden. Je kunt zo creatief zijn als je kunt met je lunch en het zal net zo goed smaken alsof het net zoveel tijd kost om het te maken.

Meng het

BELANGRIJK! Onthoud dat de kruiden en specerijen in het Chinese voedsel dat je eet vers zijn. Verwen uw verse kruiden of specerijen niet door regelmatig de koelkastdeur te openen en te sluiten. Elke keer dat je de koelkast opent, vinden er nieuwe goodies hun weg naar je lunchbox. Controleer de ingrediëntenlijst op de doos. Je hoeft ook niet creatief te zijn met de specerijen. Hoewel sommigen zouden zweren dat er geen goede of verkeerde manier is om uw lunch te presenteren, zijn er zeker tips die u kunt volgen die u zullen helpen een gezonde en gelukkige houding ten opzichte van de lunch te behouden.

Salade halen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is salade niet alleen gezond, maar het is ook een geweldige manier om de hoeveelheid vet die je lunchgerechten bevatten te beperken. Rasp wat vers limoensap over je salade en voeg wat plakjes komkommer, dille, peterselie en ui toe voor de juiste touch. Of serveer je salade bij je vlees en asperges. Onthoud altijd dat hoe verser het eten, hoe beter.

Ga Veggies

Denk je dat je toch lef hebt? U hoeft zich geen zorgen te maken. gegrilde of gebakken kip of vis zijn een moderne maaltijd die je binnenkant lekker gezond houdt. Ze zijn zelfs best lekker en zullen je de hele dag door watertanden.

Als u echter uw lunch gezond wilt houden en het vetgehalte wilt verlagen, is er geen betere plek om groenten in te slaan dan hier! Sla een verscheidenheid aan verschillende bladgroenten in, zoals spinazie, broccoli, kool, sla en geraspte wortelen. Je kunt dit combineren met alle donkergroene groenten zoals rucola, broccoli en boerenkool. Zorg gewoon dat je een klein beetje olijfolie hebt en je hebt het, een perfecte lunchcombinatie.

payroll uw lunchkosten

Denk na over uw vleeswaren, kazen en dressings en snijd ze in kleine, hapklare stukjes. Nu kun je deze stukjes de hele dag door gebruiken in je favoriete recepten. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere grote salade eten als avondeten en ook een wrap als ontbijt. Zo heb je een gezonde en lekkere maaltijd die je in een paar minuten klaarmaakt.

Dit noemen we 'het eten een beetje opmaken voor de vastendag'.

Fast food

Geen bereide maaltijden meer van restaurants. Je hoeft de oven niet op te warmen en je hoeft je vuile pannen niet schoon te maken. Fastfood behoort tot het verleden. Wat is jouw favoriete fastfoodgerecht?

Ik zou zeggen dat mijn favoriete fastfoodproduct pizza is. Ik weet niet waarom ik zo van pizza houd. Misschien zijn het de toppings. Pizza heeft zoveel toppings om uit te kiezen dat je je nooit zult vervelen. De geladen gebakken korst is geweldig en de kaas is het belangrijkste element van de smaak. Als je een vleesliefhebber bent, heb je trek in vlees met deze met pepperoni gevulde korst. En de Albany-maat is enorm!

Als u op zoek bent naar een pizza met minder vet, zijn er enkele opties. Wat dacht je van een vegetarische pizza? Ik suggereer niet dat je met tomatenpuree gaat rollen als een of ander raar vegetarisch Picasso-schilderij, maar er zijn versies met een lager vetgehalte van bijna elke topping. Iedereen die zijn kind de naam "Dottyoni" geeft, zal het u graag vertellen.